Hiley Europe wordt Hiley x Green220

Hiley Europe = Hiley X Green 220

Hiley Europe wordt Hiley van Green220! Zelfde team, zelfde service, zelfde garantie. Alleen het adres van de website verandert!

Als je je product op hiley-europe.com hebt gekocht, hoef je het bij een support- of aftersalesverzoek alleen nog maar aan ons team door te geven. En als u op zoek bent naar reserveonderdelen, dan zijn die op deze pagina beschikbaar!

Stedelijke, sportieve scooters

Elektrische scooters zijn het alternatief bij uitstek geworden voor verplaatsingen in de stad. Ze zijn praktisch, gemakkelijk te gebruiken en helpen files en parkeerproblemen te vermijden. Hiley biedt een assortiment hoogwaardige elektrische scooters voor alle behoeften en budgetten.
Of u nu op zoek bent naar een scooter om snel door de stad te rijden of voor een gezinsuitstapje, Hiley heeft de oplossing voor u. Bovendien zijn onze elektrische scooters geschikt voor alle behoeften en budgetten. Bovendien zijn onze elektrische scooters milieuvriendelijk en helpen ze de CO2-uitstoot in steden te verminderen!

Elektrische scooters met enkele en dubbele motor

Wij bieden 3 modellen elektrische scooters aan. Het model Hiley Maxspeed X9 is geschikt voor alle lichaamsvormen en -groottes en is erg populair in onze catalogus.

De elektrische scooters met dubbele motor zijn vooral populair vanwege de kracht die wordt geleverd aan de motor in elk van de wielen. Met een sportievere, stijlvollere look zijn dit de voortbewegingsmiddelen bij uitstek voor sensatiezoekers en liefhebbers van stedelijk zweefvliegen.

Onze reserveonderdelen

Als je een tweede accu nodig hebt om je elektrische step op het werk op te laden of een vervangende binnenband, geen zorgen! Op Green220 vind je reserveonderdelen voor je Hiley step, zodat je het maximale uit je machine kunt halen.
Net als Hiley Europe levert Green220 zijn producten in het grootste deel van Europa.

Kan je het onderdeel dat je nodig hebt niet vinden of heb je meer advies of informatie nodig over je machine of je aankoop? Ons team is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur. We helpen je graag verder.